Proiectare produs

Toate firmele de succes au produsul lor si se dezvoltă folosind acest produs.

Pentru a se dezvolta, fiecare firmă ar trebui să aibă produsul propriu pe care să-l dezvolte și să-l vândă, reducând astfel dependența de clienții care cer doar servicii si te pot înlocui rapid.

Vrei să dezvolți un produs nou? Nu ezita să ne contactezi

Ai o idee pe care vrei să o transformi în realitate înainte să o facă altcineva?

Nu amâna - contacteaza-ne

Orice amânare costă

Vă prezentăm câteva dintre ideile noastre de produse dedicate creșterii productivității, idei pe care le putem dezvolta împreună:

  1. Mașina pentru închidere cutii, cu bandă adezivă;

În general, doi oameni închid cutiile cu produse, pentru ca acestea să poată fi expediate clientului.

În condițiile actuale, când forța de muncă se găsește greu, este păcat să folosești oameni pentru o operație care poate fi automatizată.

Integrarea acestei mașini în proces va conduce la fluidizarea procesului și la un cost saving de minim 12000€/an;

  1. Înfoliator paleți;

Ca și la „Mașina pentru închidere cutii”, înfolierea paleților pentru livrarea la client poate fi automatizată și va aduce economii substanțiale.

Înfoliatorul este integrat în fluxul de producție astfel încât paletizarea să poată fi făcută automat, eliminând în acest fel manipularea și transportul cutiilor, precum și înfolierea paletului.

  1. Distribuitor scule, consumabile, echipamente de protecția muncii;

Indiferent dacă aveți o magazie de secție sau o magazie centrală, se pierde foarte mult timp productiv pentru căutarea și aprovizionarea locului de muncă cu sculele sau consumabilele necesare.

Acest distribuitor este practic magazia „de la botul calului”, rapid și eficient. În plus, nu are nevoie de magazioner și generează rapoartele de consum în timp real.

  1. Mașina de presat/balotat deșeuri;

Mănuși uzate, plastic, etc, toate aceste sunt depozitate în grămezi, ceea ce dă impresia de dezordine și lipsă de organizare.

Mașina de presat/ balotat reduce spațiul necesar pentru depozitarea deșeurilor, prin presarea acestora. Când balotul ajunge la dimensiunea dorită, acesta va fi legat automat și scos din mașină.

Sunt idei interesante și cu impact direct asupra performanței.

Haideți să dezvoltăm împreună mașina cea mai potrivită pentru dumneavoastră.

Este evident că nu putem cuprinde toate domeniile de activitate. Sunt convins că și tu te-ai gândit la un produs/mașină. Sună-mă să avem o discuție.

 

Nu trebuie să-ți faci probleme pentru execuția prototipului și/sau a produselor. Împreună cu partenerul nostru Magic Agrojet, vom executa și testa prototipul si vei primi produsul/produsele comandate perfect funcționale și testate.

 

Nu amâna - contacteaza-ne

Orice amânare costă